Daniël Cornelissen, Paulien Cornelisse

Cornelisse(n)

De voorstelling is uitverkocht maar mogelijk komen er kaarten retour. meld u hier aan voor de wachtlijst

Daniël Cornelissen (Showponies 1 en 2, Nieuw zeer) en Paulien Cornelisse (Taal is zeg maar echt mijn ding, Japan in honderd kleine stukjes) gaan lekker met elkaar cornelissen. Maar wat is cornelissen?

Een podium, twee spelers en een piepklein decor, waarbinnen wordt ingezoomd op gênante situaties, moeizame gesprekken en halfgelukte pogingen tot intermenselijk contact. Kortom, de ingrediënten voor een bevreemdende en komische voorstelling op de vierkante centimeter. Daniël en Paulien bedienen de minidecors, spelen alle rollen en doen hun eigen stunts - want ook dát is cornelissen.

Daniël en Paulien geven in het Isala een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met het script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel met alle gevolgen van dien. Het is een unieke kans om deze nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Cornelisse(n) volgend seizoen op tour gaat.

veilig genieten van theater

credits

foto Frank Ruiter, Roeltje van de Sande Bakhuyzen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie