Made in Italy

Regie: James D'Arcy

Enkele vertoningen zijn uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour.
meld u hier aan voor de wachtlijst

'In deze sleutelscène is ook weer eens te zien dat de Oscargenomineerde Liam Neeson een uitstekend acteur is, die meer in zijn mars heeft dan de actierollen waarin hij de afgelopen jaren te zien is.' (★★★NRC)

In deze hartverwarmende komedie reist de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert met zijn van hem vervreemde zoon Jack af naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

Leuk weetje: Michaél is echt de zoon van Liam Neeson en het thema van de op jonge leeftijd gestorven moeder ligt dichtbij de waarheid. Actrice Natasha Richardson, de vrouw van Liam, overleed in 2009 bij een tragisch ski-ongeluk.

Koop uw filmkaarten per huishouden of sociale eenheid. Gaat u met iemand naar de film waarmee u geen huishouden of sociale eenheid vormt, doe dan uw bestelling in twee keer, in het belang van uw en onze veiligheid. Zo hebben we goed inzicht wanneer de maximale capaciteit van de zaal is bereikt.

veilig genieten van theater

dit is een:
Isala Film

credits

met Liam Neeson, Micheál Richardson e.a. duur 94 minuten zonder pauze

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie