On the rocks

Regie: Sofia Coppola
  • za 14 nov ’20
    20:00 - 21:35
    grote zaal ongeplaceerd
    niet reserveerbaar

'Coppola’s zevende speelfilm steunt andermaal flink op het gortdroge komedianten-charisma van Murray. Laat het maar aan hem over om van zo’n potentieel onuitstaanbaar type een innemende man van de wereld te maken.' (★★★de Volkskrant)

Laura denkt dat ze gelukkig getrouwd is, maar wanneer haar man Dean ineens regelmatig laat op kantoor blijft werken met een nieuwe collega, begint Laura het ergste te vermoeden. Ze schakelt de hulp in van de enige man die volgens haar inzicht in dergelijke affaires heeft: haar charmante, impulsieve vader Felix, die erop staat dat ze de situatie onderzoeken. Wanneer de twee hun zwerftocht door New York bij nacht beginnen, van uptown party’s naar downtown hotspots, ontdekken ze dat het hart van hun reis hun eigen relatie is.

Voor de eerste keer sinds het wereldwijde succes van de film Lost in translation werken gevierd filmmaker Sofia Coppola en steracteur Bill Murray weer samen. Coppola geeft een licht accent aan deze uitbundige liefdesbrief aan New York, een komedie over generatieverschillen en hoe we relaties vanuit een heel andere hoek bekijken dan onze ouders.

Koop uw filmkaarten per huishouden of sociale eenheid. Gaat u met iemand naar de film waarmee u geen huishouden of sociale eenheid vormt, doe dan uw bestelling in twee keer, in het belang van uw en onze veiligheid. Zo hebben we goed inzicht wanneer de maximale capaciteit van de zaal is bereikt.

veilig genieten van theater

credits

met Bill Murray, Rashida Jones e.a. duur 96 minuten zonder pauze

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie