André Manuel

SNEU

Lachen, gieren en brullen over de rug van alle anderen. Dat is SNEU. André Manuel brengt een ouderwets avondje topamusement.

Een martelaar die pas in het paradijs merkt dat al zijn maagden tweedehands zijn. SNEU. Een pornoactrice met smetvrees. SNEU. Eendagsvliegen met een vrij weekend. SNEU. Voor 100.000 dollar een giraffe neer mogen schieten en missen. SNEU. Een Duitse komediant. SNEU.

SNEU is het zoveelste programma van André Manuel en volgens sommigen de allerbeste voorstelling die afgelopen seizoen niet gespeeld is. Ongehoord mooie liederen. Vlijmscherp tot op het bot. Lachen, gieren en brullen over de rug van alle anderen. Dat is SNEU. Een ouderwets avondje topamusement. U kan natuurlijk ook thuis blijven. Maar dat is pas echt sneu.

Voor slechts een tientje naar deze voorstelling? Vanaf 2 november 2021 kunt u de Schijf van 5 boeken: als u in één keer minimaal vijf cabaretvoorstellingen in de Luc Lutz zaal bestelt, betaalt u per voorstelling slechts € 10,-. 

André Manuel is grofgebekt, geëngageerd, bikkelhard en veelzeggend. Al 25 jaar staat deze Tukker bekend als de bikkelharde satiricus. De shows van deze compromisloze bulldozer zit vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen. Maar Manuel zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant onderstrepen: ‘André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.

credits

foto Corné van der Stelt