Wilfried de Jong

Fotostudio de Jong

Wilfried de Jong maakt samen met zijn muzikanten van iedere foto een energieke bewerking. En neem zelf ook foto’s mee. Hij zal ze live van commentaar en muziek voorzien.

Eerder maakte Wilfried de Jong een prachtige televisieserie onder de titel Fotostudio de Jong, nu is hij met foto’s en muzikanten te zien in het theater. En heel bijzonder: u kunt ook eigen foto’s aanleveren voor de avond.

Op het toneel staan camera’s op statieven, flitslampen en een ouderwets fotohokje. Op groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto's en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto krijgt een energieke bewerking, in de vorm van een song, een theatrale scène of een pakkend verhaal.

In Fotostudio de Jong is ook plek ingeruimd voor fotoliefhebbers in de zaal. Iedereen maakt foto’s; soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt u uit die foto’s vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling te versturen of af te geven. Hij zal ze live van commentaar en muziek voorzien. En voor wie wil, gaat Wilfried zelfs met de maker in gesprek.

credits

regie Antoine Uitdehaag gitaar Cok van Vuuren bas, toetsen, loops Bart Wijtman slagwerk Rob Wijtman foto Clemens Rikken