Lisa Ostermann

Met z’n allen

Zet u schrap voor een avond met scherpe grappen en muzikale intermezzo’s. 

Lisa Ostermann won februari ’20 zowel de Juryprijs als de Publieksprijs als de Studentenjuryprijs op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Verwacht vanavond scherpe grappen en muzikale intermezzo’s, waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit: Lisa. Haar eerste voorstelling Met z’n allen gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.

Lisa schrijft, naast haar eigen materiaal, af en toe grappen voor het TV-programma Dit was het nieuws en sketches voor Het klokhuis, waarin ze ook zelf meespeelt.

De pers over Lisa Ostermann:

‘Lisa maakt spannend en geestig cabaret.’ (Theaterkrant)

‘Lisa zette het publiek vanaf de eerste minuut op het verkeerde been maar wist ook te ontroeren. [...] Ze kreeg iedereen moeiteloos mee.’ (NRC)

‘Ze heeft een sterke zangstem.’ (deVolkskrant)

‘Haar veelzijdigheid maakt dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar haar volgende programma.’ (de Telegraaf)

Voor slechts een tientje naar deze voorstelling? Vanaf 2 november 2021 kunt u de Schijf van 5 boeken: als u in één keer minimaal vijf cabaretvoorstellingen in de Luc Lutz zaal bestelt, betaalt u per voorstelling slechts € 10,-. 

credits

foto Aisha Zeijpveld