Simone Kleinsma

Verder

Simone neemt u mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Ze vertelt haar persoonlijke verhaal van de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden waarmee je opnieuw kunt beginnen.

Na eerdere succesvolle shows als Songs From The Heart, Simone’s Songbook en Simone! ontwikkelt zij haar nieuwe theatervoorstelling Verder samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft In Mij) die de regie op zich neemt en met schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische vrouwenHet Schaep met de 5 Pooten).

Tijdens de Uitmarkt 2021 kreeg Simone Kleinsma de prijs voor Favoriete Musicalperformer Aller Tijden uitgereikt. Dit was in het kader van het twintigjarig bestaan van de Musical Awards.

'Het ene moment is het uiterst gevoelig, het andere moment krijgt ze met haar komisch talent de zaal moeiteloos aan het lachen.' (★★★★★AD)

'Simone Kleinsma laat de hemel even opengaan.' (★★★★Trouw)

'Ze pakt je in met haar charme, timing en die dijk van een stem.' (★★★★NRC)

credits

regie Ruut Weissman tekst Frank Houtappels foto Roy Beusker