Släpstick

The roaring twenties

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling.

Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven. Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class… En ja, wat zou het als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what als het orgel op instorten staat? Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! The roaring twenties komt naar het Isala en u bent van harte uitgenodigd.

jubileumfeest Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Language no problem

credits

Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, John Bittman en Jaap Rovers regie Rogier in ’t Hout regieadvies Stanley Burleson foto Corné van der Stelt