Bumba op reis

Studio 100
met meet & greet na afloop in de foyer | vanaf 1 jaar

Ga met Bumba en zijn vrienden op wereldreis naar de Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Kleine Pim mag mee op reis met Bumba en Bumbalu, maar dan raken ze Babilu kwijt! De zoektocht naar Babilu brengt hen naar de Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen en naar Afrika waar ze leeuwen en slangen zien. Daarna reizen ze verder naar Sneeuwland waar ze bibberen in de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Uiteindelijk komen ze aan in Azië waar ze met stokjes leren eten!

Een kleur- en leerrijke show van Bumba en Bumbalu, samen met al hun vriendjes: Nanadu, Tumbi, Kiwi, Carla en Poppa, maar ook voor de allereerste keer met Zinzi, Ituku en Li-Ling.

Ga mee op reis met Bumba en zing en lach mee met alle vriendjes die je kent van TV! Een unieke ervaring op maat gemaakt voor de allerkleinsten, dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau.

credits

spel Danny de Jong, Laura Voigtmann, Ilse Vorstenbosch en Anna van der Burgt regie Chris Corens muziek Gert Verhulst en Hans Bourlon tekst Kobe van Herwegen, Chris Corens, Sven Duym en Gert Verhulst foto Studio 100