Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug.

Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter.

Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is.’ (★★★★De Volkskrant)

Richard Groenendijk speelde zijn vorige theatervoorstelling Om alles! meer dan tweehonderd keer, waaronder drie keer in het Isala. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets.

credits

foto Gemmy Woud Binnendijk