Jeroens Clan

Tere zieltjes

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: ‘Ik was op 15 april in het Isala Theater bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.’ 

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen.

Voor slechts een tientje naar deze voorstelling? Vanaf 2 november 2021 kunt u de Schijf van 5 boeken: als u in één keer minimaal vijf cabaretvoorstellingen in de Luc Lutz zaal bestelt, betaalt u per voorstelling slechts € 10,-. 


De pers over Jeroens Clan:

'Het drietal geeft zo een dramaturgisch interessante, vernieuwende draai aan dat mensonterende cabaret, zoals dat van Hans Teeuwen en Theo Maassen.' (Theaterkrant

'Jeroens Clan bewijst dat je niet hoeft te winnen om toch een eigen geluid toe te voegen aan het cabaretlandschap' (Leidsch Dagblad)

De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.’ (Juryrapport Leids Cabaret Festival)

Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.’ (Theaterkrant)

 

Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt

NRC Handelsblad

credits

regie Pieter Bouwman foto Merel van Dooren