Conny Janssen Danst

FRAMED

FRAMED is een filmisch gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek samen komen om een gezamenlijke wereld te creëren.

In de nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst observeren we twaalf personages die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Met een mozaïek aan vertellingen ontdekken we wat hen verbindt.

Conny Janssen Met FRAMED zien we verschillende levens in de stad: ieder in zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. We creëren een associatieve wereld, een mozaïek van fragmenten waarin de figuren voorbijtrekken, ronddwalend in hun eigen gedachten.

Let op: in FRAMED komen lichtflitsen en stroboscopische effecten voor. Dit kan bij mensen met epilepsie een aanval uitlokken.

In FRAMED is een grote rol weggelegd voor video. Conny Janssen werkt daarvoor samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. Een LED-scherm van 33 m2 representeert als een abstract schilderij de huid van de stad. De getoonde filmbeelden dienen als lichtbron en gevoelssensor voor de groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten.

credits

concept Conny Janssen en Thomas Rupert choreografie Conny Janssen dans Adi Amit, Pommelien van Hees, Pedro Ricardo Henry, Yanaika Holle, Maud Huizing, Alfonso López González, Mariko Shimoda, Michele Simi, Remy Tilburg, Mattia Trematerra, Carmine Vigliotti, Liza Wallerbosch foto Raymond de Vries