Jon van Eerd, Arie Cupé e.a.

Zo vader zo zoon
Een gierend familiefeest met Harrie Vermeulen

Traditiegetrouw is Jon van Eerd tijdens de kerstdagen met zijn alterego Harrie Vermeulen op bezoek in Capelle. Met uiteraard weer onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen.

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder anderen Arie Cupé, Joey Schalker, Nandi van Beurden.

'Laatste klucht met Harrie Vermeulen is weer vakkundig buitengewoon knap.' (Theaterkrant)

'Harrie neemt in stijl afscheid met ‘Zo Vader, Zo Zoon’ [...] De hilariteit die Jon van Eerd hiermee weer neerzet is weergaloos.' (★★★★Musicalsites

credits

spel Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a. regie Caroline Frerichs script Jon van Eerd foto Lesley Pols en Axel Drenth