Richard Groenendijk

Voor iedereen beter
reprise

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Richard was afgelopen seizoen drie keer direct uitverkocht, daarom zijn we blij dat hij nóg drie keer naar het Isala komt met deze succesvoorstelling!

Volgens de pers hoort Richard Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook! Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om alles! in de Nederlandse theaters, waaronder het Isala. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de Poelifinario cabaretprijs.

Ook Voor iedereen beter werd door zowel pers als publiek lovend ontvangen. Een lied uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs. Deze voorstelling is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die u niet snel zult vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter.

Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is. (★★★★de Volkskrant)

Richard Groenendijk is met deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Entertainment.

credits

foto Gemmy Woud Binnendijk