The Dashboard Danglers

Take me home
met Jaco van der Steen van de Dutch Eagles

Gouden hits van artiesten als Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt worden op eigen wijze en met eerbied voor de traditie gespeeld en afgewisseld met hun krachtige eigen werk.

De voorstelling Take me home is de eerste theaterproductie van The Dashboard Danglers, de nieuwe band van Jaco van der Steen. Na veertien jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken in binnen- en buitenland vond hij het tijd voor iets nieuws. Dit avontuur gaat hij aan met The Dashboard Danglers, een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de countryfeel weten op te roepen. Geboren uit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen.

Het laatste wapenfeit van Jaco met de Dutch Eagles was het album Even weg, een samenwerking met Boudewijn de Groot. De kracht en de pracht van deze samenwerking krijgt een fraai vervolg met The Dashboard Danglers. De band brengt onder andere Engelstalige eigen nummers die door Boudewijn zijn geschreven. Deze eigen songs voegen zich gemakkelijk tussen de bekende wereldhits.

reacties van bezoekers
Een heerlijk avondje uit was dat. Die Dashboard Danglers nemen je echt mee langs country roads alsof je er zelf bij bent.

Wat een band! En dat laatste nummer was het grootste cadeau, na alle cadeaus die ze al gaven vanavond…

credits

muziek Marcel de Groot (gitaar en zang), Leon Klaasse (drums en zang), Martin Bakker (bas en zang), Jaco van der Steen (gitaar en zang) en Rebecca Bakker (gitaar en zang) foto Bullet-Ray Photography