Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd
bekend van de Meditation Moments app
  • di 21 mrt ’23
    20:15 uur
    grote zaal
    uitverkocht

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Een inspirerend theaterprogramma over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek. 

De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We hebben meestal te weinig tijd en te veel onrust. Vooral onrustige gedachten. We zijn druk in ons hoofd.

Hoe kan het zijn dat we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet happy zijn? Waar komen die honderdduizenden burn-outs vandaan? Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Druk even de pauzeknop in bij jezelf. Michael Pilarczyk vertelt wat u kunt doen om uw geluksgevoel te verhogen, uw onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe u weer rust krijgt in uw hoofd.

Meditatie heeft het leven van Michael Pilarczyk compleet veranderd. Van populaire Radio 538-dj tot succesvol zakenman, via toppen en diepe dalen, naar bestsellerauteur en meditatiecoach. Meer dan 250.000 Nederlanders en Belgen gebruiken dagelijks de Meditation Moments app met de rustgevende stem van Michael en evenzoveel mensen haalden inspiratie uit zijn boeken over de kracht van je gedachten, meditatie en mindfulness.

credits

foto William Rutten, Pictures by Boy en Guido Pijper