Isabelle Beernaert

Oxytocin

Een lege witte, steriele ruimte, muziek die je vanaf de eerste seconde bij de keel grijpt en zes dansers die het leven vieren, geleid door een wonderlijk mooie choreografie: Oxytocin.

In een periode waarin we elkaar opeens niet meer mochten aanraken en afstand moesten houden van elkaar ontstond bij veel mensen het fenomeen huidhonger. Een verlangen om elkaar vast te pakken, te knuffelen of te strelen. Een verlangen naar het knuffelhormoon oxytocine. In die periode van quarantaines en social distancing ontstond ook de nieuwe voorstelling Oxytocin van choreografe Isabelle Beernaert, bekend van So you think you can dance en The ultimate dance battle.
Oxytocin is een lichte voorstelling die ons toont dat de wereld niet zo donker is als we vaak denken. Je moet het alleen willen zien. En voelen.

Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Ze is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Haar choreografieën brengen tot leven wat elk mens doormaakt en op een bepaald moment voelt in het leven. U kunt zichzelf herkennen in het gevoel en het verhaal dat op het podium wordt uitgebeeld.

credits

choreografie, scenografie & regie Isabelle Beernaert foto Kim Vos