Nashvilles country café

Jordyn Mallory, Pam MacBeth, Jacky e.a.
The greatest country stars

Nashvilles country café is het ultieme country en western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.

In Nashvilles country café staan we stil bij de grootste hits die dit genre heeft voortgebracht. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini en Lady Antebellum zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren.

Met maar liefst drie topzangeressen wordt u meegenomen in een avond vol met de mooiste songs uit de rijke historie van de country en western. Jordyn Mallory, Pam MacBeth en Jacky brengen ieder afzonderlijk hun rijke repertoire met een steengoede liveband.

Jordyn Mallory is bekend als de stand-in voor de serie Nashville, treedt op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor onder anderen Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen en Eric Church.

De Amerikaanse Pam MacBeth is een veelgevraagd artiest in de Nashville scene en speelde in vele muziekvideo’s, waaronder Marty Stuarts Hillbilly Rock, diverse tv-specials van Jerry lee Lewis, Steve Earle, Pam Tillis en Lonestar.

Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland en zet met haar set Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers.