Ellen Pieters & Han Oldigs

Adam & Eva 2.0
Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk

De hoofdrollen van deze komedie worden gespeeld door acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs, twee raskomedianten die beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden werden.

Twee buitenaardse wezens creëren een planeet en noemen die aarde. Ze gaan hier zo in op, dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen. U bent er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een komische, soms sensuele ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien.

Auteur Haye van der Heijden: ‘Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet. In deze komedie krijgt u daar een antwoord op. Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk.’

Ellen Pieters en Han Oldigs waren eerder te zien in onder andere Adèle Conny Jasperina - De grote drie, My fair lady, Wat zien ik?!, Vijftig tinten - de parodie en The full monty.

'Komisch met een knipoog [...] Ellen Pieters & Han Oldigs beschikken over perfect samenspel en komische timing.' (★★★★Theaterparadijs

'Bruisend en hilarisch spel van Oldigs en Pieters [...] De juiste tongue in cheek-toon.' 
(★★★de Telegraaf) 

'Han en Ellen zijn echt topacteurs' (★★★★ I Love Theater

'Eenvoud en goede spel zijn de kracht van deze komedie.' (musicalsites)

credits

regie Bruun Kuijt script Haye van der Heijden foto Roy Beusker