Assepoester de musical

Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor e.a.
vanaf 4 jaar | met meet & greet
  • zo 14 mei ’23
    15:00 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

In Assepoester de musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Uiteraard mag ook een flinke dosis humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor komische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

verkleedwedstrijd Kom verkleed naar het Isala en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

het verhaal Assepoester is een lief meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en in huis al het werk moet doen. Als prins Victorian een bal houdt om het meisje van zijn dromen te vinden, mag Assepoester daar niet naartoe. Een goede fee helpt haar, maar ze waarschuwt dat de betovering klokslag twaalf uur zal worden verbroken. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?

Laat de voorpret alvast beginnen met het kleuren van de kleurplaat!

credits

spel Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer, Iris Warmolts e.a. regie Bas Groeneberg foto Nick van Ormondt en Levin de Boer