The ultimate ABBA tribute

A-fever

The music, the memories, the magic. Beleef het verhaal opnieuw met The ultimate ABBA tribute. Een muzikale reis terug naar de tijd van ’s werelds grootste popgroep door een steengoede tributeband.

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Dat bewijst dat de nalatenschap van ABBA nog steeds springlevend is. In deze muzikale voorstelling komen grote hits als Dancing queen, Mamma mia en Waterloo voorbij, gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA. A-fever geeft u de kans om de sfeer en energie van een liveconcert van de vier wereldberoemde Zweden mee te maken.

In een ruim 120 minuten durende show, gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, wordt u meegenomen op reis naar de jaren zeventig. Waar u het succes en de prijs van roem van dichtbij meemaakt. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. A-fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

credits

muzikanten Simone Sweep (Agnetha Fältskog), Tessa de Jong (Anni-Frid Lyngstad), Christoph Korzec (Björn Ulvaeus), Tom Wesselink (Benny Andersson) aangevuld met een 5-koppige liveband regie Rock Hoekstra en Veerle Oosterbosch