Een intieme ode aan Neil Diamond

Chris Grem
  • vr 24 feb ’23
    20:30 uur
    Luc Lutz zaal
    laatste kaarten via 010 - 458 6400

Het muzikomisch talent van Het Groot Niet te Vermijden brengt een solo-hommage aan Neil Diamond, die meer dan 130 miljoen platen verkocht en een van de meest succesvolle guilty pleasures aller tijden is.

Chris Grem is een begenadigd zanger en multi-instrumentalist die in de shows van Het Groot heeft laten horen dat hij met zijn stem weet te raken. Zijn ode aan David Bowie in hun voorlaatste voorstelling maakte op het publiek veel indruk.

Deze avond neemt Chris u mee in zijn zoektocht naar Neil Diamond, de inmiddels 80-jarige kitscherige showman, de integere troubadour en de man achter de glittershirts. Als groot fan kan Chris u de leukste verhalen vertellen over zijn leven, zijn liefdes, zijn vakmanschap, zijn jaloersmakende kapsel en natuurlijk over hits als Sweet Caroline, Love on the rocks, Hello again, Red red wine, Cracklin’ Rosie... Chris speelt en zingt ze allemaal, solo op piano en gitaar, met volledige overgave en voelbare liefde voor zijn muziekheld. Een intieme maar ook luchtige ode die rockt en raakt.

credits

foto Jan Willem Bullee