Minidisco

Het feest van tante Rita
vanaf 4 jaar

Welk kind kent de hits van Minidisco niet? Bekend van onder andere Coco loco, Dans met tante Rita, Theo Theo, De dieren uit de dierentuin en natuurlijk Tsjoe tsjoe wa.

Na de film is er nu ook een verrassende swingmusical vol humor met alle grote hits van Minidisco, voor kinderen én hun (groot)ouders. In een grappig en knotsgek verhaal komen alle bekende hits voorbij. Als Theo en Lulu voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita gaan, beleven ze een komisch avontuur in het Tsjoe tsjoe wa-bos en ontmoeten ze de meest bijzondere figuren.

Met de aanstekelijke Minidisco-liedjes, een enthousiaste cast, prachtige meerstemmigheid en dans in een prachtig decor is Het feest van tante Rita de vrolijkste musical voor de hele familie. Na afloop is er in de foyer nog een heerlijke meedans-Minidisco voor alle kinderen.

credits

spel Hilke Bierman, Robin van den Akker, Marcela Rocha e.a. regie Nick Fleuren script Saskia Egtberts muziek en liedteksten Minidisco (Jan van der Plas en Didi Dubbeldam) foto Roy Beusker