Erik Krikke & 7even Bridges

Keihard opstaan

Met een nieuw boek, een nieuw album, een nieuwe theatervoorstelling en met Invincible als lijflied van Team NL op de Invictus Games 2022 treden veteraan Erik Krikke & 7even Bridges naar buiten. Een inspiratie voor iedereen die te maken heeft met psychische en mentale problemen.

Erik Krikke raakte een groot publiek met zijn eerste theaterprogramma en gelijknamige boek Operatie geslaagd. Dit boek is een indringend relaas over de verwoestende impact van PTSS. In het nieuwe theaterconcert Keihard opstaan staat vooruitkijken centraal.

Keihard opstaan is voor iedereen. Met Keihard opstaan brengen Erik Krikke en 7even Bridges een positief geluid. Een boodschap over hoop en verbinding. Hoe donker de periode ook mag zijn, Erik laat met zijn verhalen zien dat er altijd weer een nieuwe dag komt. En dat er altijd een keuze is te maken over hoe die dag ingekleurd gaat worden.

Er zijn twee opties: terugvallen of doorgaan. Erik heeft de keuze gemaakt…

credits

muzikanten Fondy Hartman, Bas Rysavy, Erik Krikke, Gijs Pelgrom, Danny Rysavy, Paul Verberne en Ton-Herman Melis foto Johan Bergsma