Kruimeltje de familiemusical

Bente van den Brand, Finn Poncin e.a.
vanaf 6 jaar
  • vr 4 nov ’22
    19:00 uur
    grote zaal nieuw

Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna honderd jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Nu is er een hartverwarmende familiemusical vol leuke liedjes en ondeugende streken.

Kruimeltje is in een compleet nieuwe versie eindelijk weer in het theater te zien. Een echte feelgood-familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Het is een hartverwarmend verhaal over een jongen die samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap en avontuur, over het volgen van je dromen.

Door de besneeuwde straten zwerft Kruimeltje, een vrolijke en ondeugende straatjongen van tien jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige wat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon, met hun portretjes erin. Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met zijn vriend Noor de straathond, eindelijk een echt thuis. Wat schetst zijn verbazing? Zijn vader en Wilkes blijken oude jeugdvrienden te zijn geweest. Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Zou hij dan eindelijk niet meer op straat hoeven te leven? Als het eens zo simpel zou kunnen zijn...

credits

regie Danny Westerweel script Jasper Verheugd muziek Peter van de Witte foto Willem van Walderveen