Fabian Franciscus

Lekker gezellig

Met zijn kenmerkende sympathieke, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk.

Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zou zeggen: ‘Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien... Kortom, een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!’

De eerste twee voorstellingen van Fabian Franciscus waren zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Zijn show Vlafeest staat inmiddels op Netflix. Verder was Fabian onder andere te gast bij De slimste mens, Kopspijkers, De vooravond, Spijkers met koppen, Radio 2 etc.. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.