Marja’s relatie advisatie show

Marja van Katendrecht
Een masterclass over liefde
  • za 1 apr ’23
    20:30 uur - 21:40 uur
    Luc Lutz zaal
    uitverkocht
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

De Nederlandse ambassadrice van Rotterdam en theaterpersoonlijkheid Marja van Katendrecht komt het Isala verwarmen met haar Relatie advisatie show.

Nadat Tupperware eenzijdig de relatie met haar verbrak, volgde voor Marja een lastige tijd. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie en nu voelt ze de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te gaan ontrafelen. Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursusavond prikkelt zij zichzelf en u en geeft (on)gevraagd advies.

Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Ze mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.

Marja van Katendrecht zet zich als Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam in voor de mensen uit het Rijnmondgebied, voor verbinding binnen de regio en om iets over te hebben voor een ander. Met een flinke dosis humor, haar ontwapende eerlijkheid en haar luisterend oor is ze inmiddels een begrip geworden in Rotterdam en omstreken. Elke vrijdagavond is ze te horen tijdens haar goed beluisterde programma op Radio Rijnmond.

credits

foto Annemieke van der Togt