Rayen Panday

Focus

De aandacht die we zoeken is misschien niet helemaal de juiste, en de aandacht die we krijgen al helemaal niet.

Als we allemaal gelijk zijn, hoe bijzonder zijn we dan nog? Waarom verliezen we ons zo in bijzaken dat we de hoofdzaak vergeten? En hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en Rayens Turkse kapper iets met elkaar gemeen? Rayen zal een poging doen deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Hij zal daarin niet slagen. Maar dat hoeft ook niet. Hij zal wel redeneren op het scherpst van de snede en zichzelf en u daarbij niet ontzien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u.

Focus.

 

'Hij is dan ook een heel bedreven stand-upcomedian, eentje met een sympathiek, ongevaarlijk voorkomen, bij wie een lompe grap waar de kinderen van Ruinerwold aan te pas komen gewoon een zachte landing heeft.' (★★★de Volkskrant)

de pers over Fenomeen
Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.’(★★★★NRC)

Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt.’ (Theaterkrant)

Want een talent is het. Een heel groot talent […] Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.’ (★★★★★Theaterparadijs)

Rayen Panday is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft inmiddels in achttien verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the world. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma's als M. en Jinek en in radioprogramma’s als Gijs 2.0 en De Nieuws BV.

credits

foto Marleen Suzanne en Jurriaan Hoefsmit