KidsPop

Monique Smit
vanaf 5 jaar | het vervolg op KleuterPop
  • zo 20 nov ’22
    14:00 uur
    grote zaal nieuw

KidsPop staat garant voor een show vol vrolijke en opzwepende melodietjes voor kids en hun ouders.

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde ze in 2014 het project 2 kleine kleutertjes. Twee jaar geleden kwam ze met haar eerste boek met cd van een nieuw concept: KleuterPop. Speciaal voor de KidsPop-theatershow worden daar een aantal nieuwe nummers aan toegevoegd.

Monique: ‘Nu mijn oudste zoon de kleuterleeftijd is ontgroeid, vond ik het tijd worden voor een knallend vervolg op KleuterPop. De stijl blijft hetzelfde: kids kunnen nog steeds heerlijk meedansen en zingen. Met KidsPop zorgen we voor feest in de theaters!

Bij nieuwe muziek hoort natuurlijk een gloednieuwe liveshow. Voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor de kleintjes, brengt Monique een geweldige show in het Isala. Vergezeld door twee danseressen, een dj en boordevol interactie tussendoor is het één groot en vrolijk feest. Na afloop is er natuurlijk gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en het boekje met cd te kopen en te laten signeren.

credits

foto Adam Zomer