Ludique!

LevensLONG
Winnaar Gouden ARTi SHOCK 2020
  • vr 17 mrt ’23
    20:30 uur
    Luc Lutz zaal
    uitverkocht

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Vijftien jaar na het overlijden van de bijzondere en inspirerende artiest Robert Long wordt voor de jonge, bevlogen theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders de schatkamer met zijn volledige oeuvre opengesteld.

Gerald Drent en Martijn Mulders vormen samen Ludique! en zijn voor hun nieuwe muziektheatervoorstelling LevensLONG een bijzondere samenwerking aangegaan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Deze avond vertellen ze persoonlijke anekdotes en verbinden zo hun eigen verhaal met de muziek en tijdloze teksten van Long. Voor het eerst zullen ook Duitstalige nummers van de zanger in het Isala te horen zijn.

Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken. Puur en persoonlijk, op hun eigentijdse manier van theatermaken. Exclusief een korte periode in Nederland te zien voordat de voorstelling langs buitenlandse theaters gaat toeren.

dit is een:
ARTi SHOCK

Ludique! doet op geheel eigen wijze waar ze het best in zijn: via de bühne communiceren met u, in de breedste zin van het woord. Hun androgyne verschijning is hun natuurlijke manier. Kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan. In 2020 wonnen ze voor Apropos de Gouden ARTi SHOCK, de publieksprijs van het Isala.