Jasper van Kuijk

Janus
za 17
november
  • za 17 nov
    20:30
    bel onze kassa voor de laatste kaarten: 010 - 458 6400
    Luc Lutz zaal
    bel kassa

Jasper van Kuijk bekijkt de zaken rigoureus van twee kanten. Want in onze gepolariseerde wereld lijkt het wel steeds óf-óf, maar het is natuurlijk net zo vaak én-én.

dit is een:
Isala Schijf van 5

Daarom laat hij zijn compromisloze nuance los op de actualiteit. Kom dus genieten van cabaret dat én ergens over gaat én vermaakt. 

Jasper van Kuijk is cabaretier, columnist, ontwerper en wetenschapper. Hij won Cameretten, schreef mee aan Koefnoen en schrijft in de Volkskrant wekelijks de column Hoe moeilijk kan het zijn?. Daarin fileert hij op humoristische wijze ontwerpfouten. Ook in zijn voorstellingen vind je die combinatie van lichtvoetigheid en scherpte.

Een in hoog tempo gebrachte gedachtenstroom... oprecht slotpleidooi.’ de Volkskrant

Briljante momenten. Mooi gedoseerde grappen en een enkele persoonlijk getinte scène waarin hij toeslaat.’ Dagblad van het Noorden

Soepele vertelstijl en originele grappen. Door de slimme dwarsverbanden blijft Van Kuijks gedachte-exercitie tot het eind toe boeien.
NRC

credits

regie Pim van Alten tekstadvies Bas van Elk foto Roel van Tour

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten