Pim & Pom vieren feest!

Peuter Kleuter Ochtend: Mario Perton e.a.
van 2 t/m 7 jaar | met meet & greet
  • zo 5 mrt ’23
    11:00 uur
    Luc Lutz zaal ongeplaceerd
    uitverkocht

De twee beste kattenvriendjes van het land beleven een nieuw, grappig, muzikaal, maar bovenal feestelijk avontuur. En het leuke aan dit avontuur is: jij bent uitgenodigd!

Wat voor feest vieren Pim & Pom? Is vogeltje ook uitgenodigd? En wat heb je precies nodig voor een groot feest? Zal alles vandaag wel goed gaan? De twee kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Je kent Pim & Pom vast van hun leuke avonturen. Maar is Pom echt de wijze van de twee en heeft Pim weer teveel praatjes? Duik in de wereld van Fiep Westendorp en vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest.

Peuter Kleuter Ochtenden in het Isala zijn een gezellige manier om de zondagochtend mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om te genieten van koffie met iets lekkers. De foyer toveren we om tot een waar speelparadijs met speelgoed in overvloed, van mega legoblokken tot een trampoline en van een speelhuisje tot loopauto’s. We doen dit in samenwerking met Speel-o-theek Berend Botje.

Mario Perton is bij het brede publiek bekend van zijn rollen in bekende Studio100, Disney live tv en theaterproducties. Hij heeft een ruim cv opgebouwd in de vele takken van theater, tv en entertainment. Met een bak vol creativiteit, energie en liefde voor poppenspel zorgt Mario ervoor dat Pim & Pom een unieke beleving zal zijn voor jong en oud.

credits

spel Mario Perton en een andere actrice foto Fiep Westendorp en Sander Verhoeven Media Producties