Swan lake

The Ukrainian National Ballet of Odessa
  • zo 19 mrt ’23
    15:00 uur
    grote zaal
    uitverkocht

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

The Ukrainian National Ballet of Odessa brengt een inspirerende versie van Swan lake, het Zwanenmeer.

Een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad. Het ballet gaat over de romantische liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, koningin van de zwanen. Het is een van de beroemdste en meest geliefde werken ter wereld. Swan lake is gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski. De werkelijk prachtige kostuums, decors en decoraties nemen u mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer.

Olga Kifyak is de eerste solist van The Ukrainian National Ballet of Odessa. Ze heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen.

The Ukrainian National Ballet of Odessa tourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.

credits

foto The Ukrainian National Ballet