A tribute to Cliff & The Shadows

Jimmy Jemain & The Rapiers
vr 23
november

Living doll, The young ones, Do you wanna dance en Lucky lips: allemaal hits uit de jaren 50 en 60 van Cliff Richard & The Shadows. Het is moeilijk om stil te blijven zitten bij de muziek van toen, die niets van zijn glans heeft verloren.

Na een meermaals uitverkocht Isala worden de wereldhits van Cliff Richard & The Shadows wederom gebracht door Jimmy Jemain & The Rapiers. Een swingende show met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding. Een tribute aan deze legendarische zanger en niet minder indrukwekkende band.

Jimmy Jemain staat bekend als dé look-a-like én sound-a-like van Cliff Richard. Sinds zijn doorbraak in 1990 in de Engelse tv-serie Stars in their eyes treedt hij op voor het grote publiek. In 2003 speelde Jimmy de hoofdrol in de West Endproductie Cliff - The musical. De gelijkenissen met Cliff Richard zijn zowel qua uiterlijk als qua stem briljant te noemen. Volgens Sir Cliff Richard is Jimmy 'Spot on… A bit too good'.

credits

foto Peter Nawlor

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten