Yentl en de Boer

Modderkruipers
  • za 8 apr ’23
    20:15 uur - 21:50 uur
    grote zaal
    uitverkocht
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

Modderkruipers. Vissen die zich bij het eerste teken van gevaar diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken,’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup,’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes. Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie Yentl en de Boer de serie. Tussen alle lockdowns waren ze in het Isala te vinden met de veelgeprezen voorstelling De kampvuursessies, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

credits

spel Yentl Schieman en Christine de Boer muziek Charly Zastrau (piano) & David Gram (gitaar) foto Thijs Meuwese en Daan Colijn