René van Meurs

2636
  • vr 13 jan ’23
    20:15 uur
    grote zaal
    uitverkocht

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

 

Zijn eerlijke verhalen en komische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen. Hij maakt ‘theater als troost in optima forma’, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef.

René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase. Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch?

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm.

Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: ‘Heemaal goud joh!

'Zacht en gemeend zijn in balans met een energiek grappenspervuur [...] een zaal op een totaal ontspannen manier aan zijn lippen te laten hangen en een voortrollende lach op te strijken. (★★★★de Volkskrant)

'Ontwapenende René van Meurs scoort met show over zijn nieuwe levensfase: het vaderschap' (★★★★AD)

2636 is een heerlijk avondje theater; lachen om de belevenissen van een ander, terwijl het ook herkenbaar is.' (★★★★ilovetheater)


René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling Hunkert met vier sterren: ‘Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.

credits

regie Laurens Krispijn de Boer foto Anne van Zantwijk en Kian Lem