Peuterkleuter Ochtend: Bang Mannetje (4+)

Joes Boonen
zo 25
november

In een vrolijke, interactieve voorstelling speelt en zingt Joes (bekend van de tv-serie van Dirk Scheele) een dag uit het leven van Bang Mannetje. Gebaseerd op het prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout.

dit is een:
Peuterkleuter Ochtend

Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren.

De Peuterkleuter Ochtenden in het Isala zijn een gezellige manier om de zondagochtend mee te beginnen. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om te genieten van koffie met iets lekkers. De foyer toveren we om tot een waar speelparadijs met speelgoed in overvloed, van mega legoblokken tot een trampoline en van een speelhuisje tot loopauto's. We doen dit in samenwerking met Speel-o-theek Berend Botje.

 

credits

regie Olaf van de Ven muziekarrangementen en opnamen Luuk Cox

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten