Paul de Munnik

Goed jaar
di 27
november

Na zijn alom geprezen solodebuut Nieuw komt Paul de Munnik nu met zijn tweede soloprogramma. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige soloalbum Goed jaar loopt hij verder op het pad dat hij met Nieuw is ingeslagen. Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater.

Paul loodst u langs de zaken die hem raken en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet en waar hij alom om bejubeld wordt: het zingen van de mooiste theaternummers. Van hemzelf, maar ook van anderen, omdat de fakkel ook doorgegeven moet worden. 

Na jaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinere bezetting, dicht bij de mensen te spelen. Deze voorstelling speelt hij samen met een van Neerlands beste gitaristen, Wouter Planteijdt, dus u kunt er zeker van zijn dat u muzikaal niets tekort komt.

In Nieuw laat Paul de Munnik zijn voorliefde voor blues, chansons en folkmuziek de vrije loop. Het leidt tot fraaie, gevarieerde nederpop in de geest van niemand minder dan wijlen Maarten van Roozendaal en Bram Vermeulen.
AD

credits

muziek Paul de Munnik en Wouter Planteijdt regie Koos Terpstra foto Bob Bronshoff

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten