De zin van het leven

Fokke Obbema & Wendy Hoogendijk
  • wo 14 dec ’22
    20:00 uur
    Luc Lutz zaal
    uitverkocht
  • Klik na het reserveren van uw stoelen op ‘verder’. Pas dan krijgt u uw gratis kaart(en) per e-mail toegestuurd.

Schuif aan voor muziek, inspirerende sprekers en verhalen.
Speciaal voor Capellenaren; twee avonden in het Isala Theater over rouw en zingeving. Voor jong, oud en alles daartussenin.
16 november: Op (rouw)tour met Ameline & Wendy
14 december: De zin van het leven met Fokke Obbema

Volkskrant-journalist Fokke Obbema schreef een aangrijpend artikel over zijn hartstilstand. De ervaring zelf riep bij hem grote levensvragen op en het stuk maakte veel los bij lezers. Hij publiceerde veertig interviews met uiteenlopende gesprekspartners waarbij de eerste vraag telkens luidde: ‘Wat is de zin van ons leven?’ Matthijs van Nieuwkerk noemde dit ‘De beste interviewserie van 2018’. Wendy Hoogendijk was één van de gesprekspartners. Tijdens deze avond duiken zij in dit oeroude en tijdloze thema. De avond wordt omlijst met inspirerende verhalen en muziek. Voor iedereen die mee wil praten of in stilte wil luisteren; wees welkom.

Serge Dusault op piano.

Wendy Hoogendijk (1987) is een veelzijdige verhalenverteller. Haar projecten zijn maatschappelijk geëngageerd.  Ze tourde met haar solovoorstelling ‘Radiostilte’ door het land; een autobiografische voorstelling over rouw en veerkracht. Nu zingt ze haar nieuwe nummers.  Muziek over kleine momenten van gemis en het leven dat doorgaat. Over loslaten en omarmen. 
Daarnaast is ze werkzaam als (zingende) dagvoorzitter, tv presentatrice en regisseert ze voorstellingen met diverse doelgroepen. 

Deze voorstelling is gratis toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door: Denk en Doe Mee!-Fonds, Van Capellen Stichting, Stichting Hartseer, Monuta Monique Maurik en het Isala Theater.

Een initiatief van Monuta Monique Maurik. En wist je dat Het Afscheidshuis aan den IJssel vanaf 2023 elk kwartaal inspiratie avonden organiseert? Volg de ontwikkelingen op www.monutamaurik.nl.

Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen bekijk hier de handleiding