Get up, stand up!

Comedy night
  • vr 10 feb ’23
    20:30 uur - 22:20 uur
    pauze 21:15 uur
    Luc Lutz zaal ongeplaceerd

Get up, stand up!, de bekende Isala stand-upcomedy avond, is terug van weggeweest.

Get up, stand up! is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, soms met een muzikale twist, maar altijd grappig. De Luc Lutz zaal is deze avond omgebouwd tot een heuse comedyclub inclusief bar. Hier ziet u de beste stand-upcomedians van de Comedy Explosion van Nederlandse en Vlaamse bodem. Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-upcomedy. Een Master of Ceremonies (MC) is de hele avond uw gastheer.

De line-up van deze avond:

Edo Berger (MC) is naast zijn werk in Nederland heel actief in het internationale circuit, van Edinburgh tot Tokio. Vier jaar lang was deze grote, energieke verschijning samen met Jasper Smit en later Wouter Monden te horen in de ochtendshow op Q-Music, mede bekend door het muzikale nieuwsitem de Q-musical.
Chris Verlaan is data-analist, woonachtig in Almere en heeft autisme. Alle corona-beperkingen gaven hem rust. Nu moet Chris zich weer onder het theaterpubliek gaan begeven. We hopen er het beste van.
Martijn Oosterhuis ademt comedy en valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Met zijn collega's van het BNN programma de LAMA’s sleepte Martijn een nominatie voor de Televizier-Ringin 2004 in de wacht.
Kristel Zweers ging in 2007 de theaters in met haar eerste avondvullende programma, volgens Volkskrant recensent Alexander Nijeboer 'een pareltje' van een debuutprogramma. Later maakte ze de stap naar Engelstalige comedy en richtte Comedy Cafe Singapore op. Nu speelt ze weer volop op Nederlandse podia.
Dit seizoen wordt Get up, stand up! drie keer georganiseerd.