Lakshmi

Adem
za 1
december

Lakshmi is een groot talent en wist met haar muziek in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene. Na veel shows op poppodia en festivals debuteert ze nu in het theater. 

'Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem' (Eric Corton)

Deze voorstelling is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning.
Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden. Denk aan een mix van Lorde, Lana Del Rey en Massive Attack.

In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt zij een voorstelling waar ze u een complete experience geeft wat muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt.

Isala luistertip: Haar versie van Zeg me dat het niet zo is

Zij heeft een wonderschone stem, mooi, heerlijk. Bezwerend mooie muziek vind ik het.
Leo Blokhuis

credits

concept/schrijver/muziek/zang/tekst Lakshmi Swami Persaud regie/dramaturgie Vincent van den Elshout producer muziek Thijs Lodewijk uitvoerende musici Pascal Voorbraak (gitaar, soundgarden), Rogier van Roosmalen (drums, percussie), Pauline Koning (viool, zang), Sjaak Thiessen (bass, toetsen) productieleider Casper Knipscheer lichtontwerp & decor Koen Wolterink, Juuke Schoorl foto Kim Balster

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten