Ludique!

LevensLONG
reprise
  • do 18 jan ’24
    20:30 uur - 22:30 uur
    pauze 21:20 uur
    Luc Lutz zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Nadat de uitverkochte show LevensLONG met veel lof werd ontvangen door het publiek (een 4,86 in de race om de Gouden ARTi SHOCK, net niet genoeg voor de winst) komen Gerald Drent en Martijn Mulders met veel plezier terug naar Capelle in het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben.

De twee jonge, bevlogen theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders vormen samen Ludique! Voor hun muziektheatervoorstelling LevensLONG zijn ze een bijzondere samenwerking aangegaan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Zestien jaar na het overlijden van deze bijzondere en inspirerende artiest stelt Rutsaert de schatkamer met Longs volledige oeuvre open voor de twee theatermakers.

Deze avond vertellen Gerald en Martijn persoonlijke anekdotes en verbinden zo hun eigen verhaal met de muziek en tijdloze teksten van Long. Ze nemen u mee in het fotoalbum van een universeel verhaal vol van liefde, passie, verlangen, afscheid, hoop en hartstocht. Door liederen en teksten uit het rijke oeuvre van Long aan elkaar te verbinden, komen we tot een ongeziene, wonderlijke en unieke vorm. Voor het eerst zullen ook Duitstalige nummers van de zanger in het Isala te horen zijn. Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken dus. Puur en persoonlijk, op hun eigentijdse manier van theatermaken. 

dit is een:

Ludique! doet op geheel eigen wijze waar ze het best in zijn: via de bühne communiceren met u, in de breedste zin van het woord. Hun androgyne verschijning is hun natuurlijke manier. Kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan. In 2020 wonnen ze voor Apropos de Gouden ARTi SHOCK, de publieksprijs van het Isala.