Expeditie Eiland

John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal e.a.
8 dec
t/m
9 dec
data & tickets

Expeditie Eiland is een spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar Expeditie Robinson. 

dit is een:
matinee

Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor Expeditie Eiland en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én een miljoen euro. Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene van wie je het meest houdt, kunt verliezen?

Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, die op dit eiland tot elkaar veroordeeld zijn.

In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat tijdens Expeditie Eiland in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden, dat niemand in Expeditie Eiland zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.

Zit iedereen er wel met hetzelfde motief? Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen? Voor ze het weten hebben de kandidaten elkaar harder nodig dan ooit.

 

 

credits

spel Jelka van Houten/Renée van Wegberg (delen de rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Rutger de Bekker e.a. regie Martin Michel en Joep Onderdelinden foto Arjan Benning en Eelco Claassen

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten