The Billy Joel experience: the album tour

Alexander Broussard & 003
compleet nieuwe show!
  • za 2 dec ’23
    20:15 uur - 22:35 uur
    pauze 21:15 uur
    grote zaal

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: the album tour

Voor de pauze speelt de band een van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief. Via een speciale webpagina bepaalt u als bezoeker vooraf de setlist. Heel gemakkelijk: eerst geeft u aan welk album u wilt horen, daarna maakt u een top 10 van uw favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt u echt onderdeel van het concert dat u gaat zien.

Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er uit komt te zien. Laat u zich liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

The Billy Joel experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van onder anderen Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen jaren stond de band op poppodia, in theaters door het hele land, op toonaangevende festivals en voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ook waren ze veelvuldig op tv te zien. Bij het SBS6-programma The tribute: battle of the bands kregen ze in 2022 een 9,2 van zowel publiek als jury.

credits

tekst en muziek Billy Joel regie Alexander Broussard muzikanten Alexander Broussard (piano & lead vocal), Danny de Louw (drums), Dennis Servais (toetsen & backing vocal), Freek Volkers (gitaar & backing vocal), Marcello Briganti (bas & backing vocal) en Robbert Tuinhof (saxofoons, fluit, mondharmonica, gitaar, piano, accordeon) foto Robert Smit