Pluche+

Profiteer van alle plussen
bestel met voorrang de beste plaatsen
  • za 1 jun ’24
    20:00 uur
    Isala Theater

Met het Pluche+lidmaatschap van het Isala Theater ontvangt u een seizoen lang voor twee personen allerlei voordelen. Dit lidmaatschap geldt voor seizoen 2023-2024. 

Pluche+ wordt u al vanaf € 52,00 per seizoen. De voordelen die u voor dit bedrag terugkrijgt, staan hieronder. U kunt ook besluiten méér te betalen voor Pluche+ en ons zo te steunen in onze culturele missie. Kies dan in het betaalscherm voor een ander bedrag.

hoe? Een Pluche+lidmaatschap aanschaffen kan op dezelfde manier als u kaarten voor een voorstelling bestelt. Na betaling ziet u Pluche+ 2023-2024 onder uw naam staan als u opnieuw inlogt. U kunt de betaling ook per mail regelen via het bespreekbureau: info@isalatheater.nl.

de voordelen van Pluche+
U ontvangt als eerste de nieuwe seizoensbrochure.

+ U krijgt aan het begin van het seizoen een kleine week exclusief voorrang bij het reserveren van uw entreebewijzen.

+ U hoort (wanneer mogelijk) ook tijdens het seizoen als eerste wanneer er een nieuwe voorstelling in de verkoop gaat.

+ U krijgt een forse korting op drie bijzondere voorstellingen. De lijst met voorstellingen waaruit u kunt kiezen ontvangt u in oktober.

+ U ontvangt een paar keer per seizoen een lastminute-aanbieding die exclusief geldt voor mensen met een Pluche+lidmaatschap.

+ U mag gratis naar de Proloog, de feestelijke aftrap van het nieuwe seizoen met voorproefjes van een aantal voorstellingen die later in het Isala te zien zijn. Ook geven we een toelichting op het verdere programma.