Richard Groenendijk

Voor iedereen beter
reprise

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Richard speelde deze voorstelling afgelopen twee seizoenen zes keer voor een uitverkochte zaal in Capelle, dus we zijn blij dat hij nóg eens naar het Isala wil komen met deze succesvoorstelling.

Volgens de pers hoort Richard Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Voor iedereen beter leverde Richard niet alleen uitverkochte zalen en laaiend enthousiast publiek op, maar ook de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs, de prijs voor de beste voorstelling van het seizoen in de categorie entertainment. Het lied Ik hoop het wel uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs.

U krijgt een hilarische avond, precies zoals we van Richard gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is hij het wel. Voor iedereen beter is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Meer dan 150.000 mensen gingen u al voor, dus kom ook van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is. (★★★★de Volkskrant)

'De lacht golft zoals we dat van Toon Hermans in Carré kenden.' (Theaterkrant)

'Richard Groenendijk is zijn volledige zelf.' (De Telegraaf)

'… een van de beste entertainers van Nederland' (Het Parool)

credits

foto Gemmy Woud Binnendijk, Roy Beusker