Omdenken - Zoals verwacht loopt alles anders

Berthold Gunster
reprise
  • vr 9 feb ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Na twee succesvolle theatertours door het hele land stond Berthold Gunster vorig seizoen in het Isala met een vernieuwde en verbeterde show over het omdenken van problemen. Wegens succes op herhaling!

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing? Zoals verwacht loopt alles anders.

Samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige liveband brengt Bertold een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. Na een lach en een traan verlaat u het theater gegarandeerd met een andere kijk op problemen.

credits

foto Eric Fecken