Zin in Zappelin LIVE

Fenna Ramos
vanaf 3 jaar

Fenna Ramos komt met het tv- en online programma Zin in Zappelin naar de theaters. Fenna is een bekende voor jong en oud.

Met eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar avonturen. De allerkleinsten kunnen nu dus live in het Isala kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool.

Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning en zelfs net een beetje meer!

Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s krijgen de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten. Na afloop is er een meet en greet in de foyer en kan iedereen met Fenna op de foto.

'De kinderen worden uitgenodigd mee te zingen en te dansen. Stilzitten is er tijdens deze voorstelling echt niet bij.' (★★★★TheaterParadijs)

'Het is grappig zonder flauw te worden, het zit choreografisch puik in elkaar en het decor is hart verwarmend. Choreografisch hoogtepunt is de slapstick scene, echt geweldig.' (Musicalnieuws)

dit is een:

credits

regie Nick Fleuren foto Annemieke van der Togt