Kasper van der Laan

Warm
reprise
  • za 27 jan ’24
    20:15 uur
    grote zaal
    vanaf di 30 mei ’23 12:00 uur
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de voorstelling van Kasper van der Laan die hij al voor de tweede keer in het Isala speelt. Absurd, onvoorspelbaar en ontwapenend.

Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 kilo. ‘Kasper van der Laan fascineert oneindig’ schreef NRC in een vijfsterrenrecensie. ‘Een natuurtalent’ voegde Algemeen Dagblad daar aan toe met ook vijf sterren. De Volkskrant vatte het samen met ‘dé debutant van het jaar’ en vier sterren. Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier.

'De manier waarop hij, bijna ongemerkt, gedurende de show een decor van kubussen opbouwt, om dat vervolgens even subtiel in zijn verhalen te betrekken, is meesterlijk.' (★★★★Trouw)

'De troef van Kasper van der Laan is het samenvallen van zijn fysiek met zijn absurde vondsten.' (★★★★de Volkskrant)

'Na zijn briljante debuut is Kasper van der Laan onstuitbaar op weg een Hele Grote te worden.' (★★★★NRC)

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.

credits

foto Aisha Zeijpveld en Vincent van Woerkom