Kasper van der Laan

Warm
reprise
  • za 27 jan ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Wanneer de voorstelling op uitverkocht staat kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst, want mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst.

Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de voorstelling van Kasper van der Laan die hij al voor de tweede keer in het Isala speelt. Absurd, onvoorspelbaar en ontwapenend (en sexy). 

Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 kilo. Ook zijn tweede voorstelling werd 'warm' ontvangen. Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier.

'De manier waarop hij, bijna ongemerkt, gedurende de show een decor van kubussen opbouwt, om dat vervolgens even subtiel in zijn verhalen te betrekken, is meesterlijk.' (★★★★Trouw)

'De troef van Kasper van der Laan is het samenvallen van zijn fysiek met zijn absurde vondsten.' (★★★★de Volkskrant)

'Na zijn briljante debuut is Kasper van der Laan onstuitbaar op weg een Hele Grote te worden.' (★★★★NRC)

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot comedytalent van 2019, was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.

credits

foto Aisha Zeijpveld en Vincent van Woerkom